Αγαπητά μέλη του Συλλόγου σε μία δύσκολη χρονιά λόγω της

πανδημίας του κορονοϊού αποφασίσαμε να τελέσουμε τις λειτουργίες του Δεκαπενταύγουστου με τις συνθήκες που επιβάλλονται λόγω του κορονοϊού. Οι Θείες λειτουργίες θα τελεστούν από τον πατέρα Τιμόθεο στο προαύλιο του Ιερού Ναού σύμφωνα με τις συστάσεις της Πολιτείας, όσον αφορά τις αποστάσεις, μάσκες ή ότι άλλο αποφασιστεί.

Σας ενημερώνουμε ότι η  1η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2020 και η 2η εάν δεν υπάρχει απαρτία, την Κυριακή 6η Σεπτεμβρίου 2020. Πρόσκληση και  τα απαραίτητα συνημμένα έγγραφα θα αποσταλούν εντός των προβλεπομένων εκ του Καταστατικού προθεσμιών.

Επειδή κατά το άρθρο 19 του Καταστατικού μας ‘’απόφαση επί θέματος που δεν έχει αναγραφεί στην πρόσκληση είναι άκυρη’’ παρακαλούμε να καταθέσετε εγγράφως τις προτάσεις σας μέχρι την 18 Αυγούστου 2020, είτε ατομικά είτε ομαδικά, προκειμένου να τις εντάξουμε στα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης το Δ.Σ ενέταξε ήδη και τα κάτωθι  θέματα.

1.Προτάσεις για την τέλεση μυστηρίων.

2.Βραχυχρόνιες μισθώσεις. Αντιμετώπιση των προβλημάτων.

3.Ασφάλεια των οικισμών.

4.Ψεκασμοί των ρεμάτων και γενικά των οικισμών. Πρόταση του κ. Καλούμενου.

5.Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης. Οδοί διαφυγής.

6.Φανοστάτες.

Παρακαλούμε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες συνδρομών μέχρι τις 29 Αυγούστου 2020.

Υποψηφιότητες για τις εκλογές υποβάλλονται μία εβδομάδα πριν τις αρχαιρεσίες δηλαδή  μέχρι την 23η  Αυγούστου 2020 είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] είτε στην ιστοσελίδα μας syllogosposidon.gr

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε μέλος δύναται να φέρει μέχρι 5 (πέντε) εξουσιοδοτήσεις. Εξουσιοδοτήσεις κατατίθενται και  με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]. Έντυπες ή χειρόγραφες εξουσιοδοτήσεις πρέπει να έχουν θεωρηθεί από αρμόδιες αρχές.

Καταφυγή 30 Ιουλίου 2020.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας

Ηλιόπουλος Θεμιστοκλής                                    Κυφνίδης Κωνσταντίνος