Άρθρα

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τριπλή περιβαλλοντική μας δράση. 1.Καθαρίσαμε τον χώρο που είχε καταλήξει να γίνει χωματερή στην είσοδο του Όρμου Καταφυγή. Συγκεντρώθηκαν 12 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών . 2.Η ομάδα δυτών του Νίκου Βαρδάκα καθάρισε για δεύτερη φορά τον βυθό του Όρμου. Λάστιχα αυτοκινήτου, κομμάτια σπασμένης βάρκας, κουτάκια αναψυκτικών και αμέτρητα πλαστικά συγκεντρώθηκαν. 3.Φυτεύτηκαν 40 αλμυρίκια στον χώρο από τους οικιστές αλλά κυρίως από τα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Αναβύσσου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΥΘΟΥ

Αγαπητοί γείτονες και φίλοι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός του βυθού του Όρμου Καταφυγή από ομάδα δυτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Τον συντονισμό της καταδυτικής ομάδας είχε ο κ. Βαρδάκας Νίκος της τοπικής σχολής δυτών .Συγχρόνως πραγματοποιήθηκε εκ νέου καθαρισμός των παραλιών μας από μέλη του Συλλόγου .Η κοινή προσπάθεια απέδωσε καρπούς.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εκκλησάκι μας της Παναγίας Καταφυγιώτισσας η Θεία Λειτουργία της μεγάλης χριστιανικής εορτής του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Με κατάνυξη οι οικιστές μας παρακολούθησαν τον πατέρα Τιμόθεο που τέλεσε την λειτουργία. Ακολούθησε αρτοκλασία. Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί φίλοι και γείτονες ο Σύλλογος μας έχει την χαρά να σας ανακοινώσει ότι την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 και ώρα 08.00΄ θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στην Παναγία Καταφυγιώτισσα από τον π. Τιμόθεο για την Εορτή του Αγίου Πνεύματος

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαϊου 2018 η δεύτερη Συλλογή ρούχων,τροφίμων.φαρμάκων. Συγκεντρώθηκαν 300 κιλά περίπου τρόφιμα και μαζι με την πρώτη Συλλογή του Δεκεμβρίου 2017 πάνω απο 500 κιλά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν και μοιράσθηκαν σε κοινωνικές δομές του Δήμου Σαρωνικού, της Εκκλησίας της Αγίας Ειρήνης Π. Φωκαίας, την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου και την Κιβωτό του Κόσμου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΠΑΣΧΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΣΣΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΠΑΣΧΑ

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνίδια στα παιδιά της ΚΙβωτού του Κόσμου

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσφοράς του συλλόγου μας παραδώσαμε στα παιδία της Οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου Τρόφιμα και Παιγνίδια . Οι άνθρωποι μας ευχαρίστησαν θερμά για την συμπάράσταση στα παιδιά τις γιορτινές αυτές μέρες.

Παράδοση τροφίμων και ρουχισμού στον Δήμο Σαρωνικού

Στις 29/12/2017 ο Πολιτιστικός & Εξωραιστικός Σύλλογος Ποσειδών στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, παρέδωσε στον Δήμο Σαρωνικού τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό μετά την ανταπόκριση των συνοικιστών μας στην συλλογή των ανωτέρων ειδών

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος. Σας ενημερώνουμε ότι η συλλογή ρούχων, τροφίμων,φαρμάκων συνεχίζεται.

Καθαρισμός ρέματος στη περιοχή ΚΑΤΑΦΥΓΗ

Ο εξωραϊστικός σύλλογος Ποσειδών στα πλαίσια των εθελοντικών περιβαλλοντογικων του δράσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικου και την κοινότητα Παλαιας Φωκαίας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 , προέβη στον καθαρισμό του ρέματος στη περιοχή ΚΑΤΑΦΥΓΗ στο 57,5 χιλ. Αθηνών Σουνίου.